Cinzia Lundgren

Wds-17 Berningtons WIdunderAurora-17Sommar 2017
Glad tjej med många järn i elden, säger dom om mig. Född 83 och hade min första egna berner sennen 1995 - Tamtam. Glad spralig tjej som levde länge och väl. Sedan blev det ett uppehåll i gymnasiet och jag flyttade till Nord Ireland ca 1 år. När jag kom hem igen var det dags för ny hund och självfallet Berner Sennen. Lordchamp Fago By The Devil. En herre som jag fick uppleva många olika äventyr med. Viltspårschampion, lydnads klass 2 klarade vi av, vi testade på arbetsprovet och vi gav oss på Rally lydnaden. Jag och Fago var först på ett Rally Lydnads SM samt att vi placerade oss i bland finalisterna i slutet.
Idag lever jag ihop med min stora passion Berningtons Widunder, Theo. Därav Kennel namnet. han är en dröm - busig, modig, glad, fokuserad, snäll. Vi har vart på otroligt många äventyr redan från första dagen. Han och jag ramlade in på Hemvärnet och patrullhund och vi har deltagit sedan 2013. Jag har även varit några vändor på Marma för olika utbildningar samt jag gillar att ställa ut-

Hund för mig är en livsgemenskap av glädje, mottgångar, äventyr, spänning och ovilkorlig kärlek. Jag är av den person att jag tror på utbyte av respekt, förståelse och ödemjukhet. Byta, busa, leka, mysa är en byggsten till något som kan bli så stort.

Förutom andas hundar så jobbar jag som Djurvårdare nivå 2 på Blå Stjärnan i Göteborg. Där trävs jag som Bernern i snön. Man möter mig som oftast på kvällen, natten och  akuten.

Kontakt:
Cinzia Lundgren
cinzia.lundgren@live.se


Utbildningar/kurser  inom området hund.
- Rally lydnads skrivare.
- Rally lydnads instruktör Nybörjare , Fortsättning, Avancerad och Mästare klass.
- Massage och stretchning.- hemma bruk.
- Hundens språk och tankar - Per Jensen ( skk.se )
- Patrullhundsinstruktör - Utb- MarmaHemvärnet:
Specialist soldat - Hundförare sedan 2013. Tillsammans med Theo. Pågående.
Gu-f  2013.
HTU 2015.
PHI 2016.
Yrkesinformatör Försvarsmakts medicins centrum.

Studerar nu:

X

Jobbar:
Blå stjärnan - Djurvårdare Nivå 2.

Övrig utbildning:

Medicinsk grundkunskap.
Palliativ vård.
Alternativ medicin.
Naturkunskap 2,
Psykologi A & B.
Etik & livsfrågor.
Människan socialt och kulturelt.
Matematik b.
Folkhälsokunskap.
Arbetsmiljö & säkerhet.
Naturkunskap 2.